INFO

DE VEILING: “Revival of Captured Scenes” omvat een unieke selectie van 150 Nederlandse podiumkunstfoto’s die op 16 december geveild zullen worden door Christie’s ten behoeve van een nieuw op te richten fonds voor jonge theatermakers: het SEA Fonds. Het zijn promotiebeelden, scènefoto’s en portretten die in de afgelopen eeuw zijn gemaakt door vooraanstaande fotografen. Deze foto’s worden speciaal voor De Veiling nog één keer in een beperkte oplage en zeer mooie kwaliteit afgedrukt.

De foto’s zijn geselecteerd uit ruim 1000 inzendingen door een team van deskundige curatoren. Dit zijn Hans Aarsman (fotograaf en publicist), Anna Tilroe (kunstcriticus en bijzonder hoogleraar kunst & cultuur) en Gijs Scholten van Aschat (acteur). De foto’s die geveild zullen worden zijn te vinden onder catalogus.

Daarnaast hebben onze curatoren een prachtige selectie van foto’s uit het archief van het Maria Austria Instituut gemaakt. Het Maria Austria Instituut beheert de collecties van vele bekende en gerenommeerde Nederlandse fotografen waaronder Maria Austria, maar ook Philip Mechanicus, Paul Huf en vele anderen. Deze selectie van 33 foto’s te vinden onder MAI selectie wordt gedurende de periode 12-15 december 2012 eenmalig in een ongelimiteerde oplage en speciaal ten behoeve van het SEA Fonds voor een sympathieke prijs aangeboden. Op deze foto’s kan niet geboden worden tijdens De Veiling. Deze aanbieding geldt uitsluitend op de kijkdagen. De foto’s zijn in drie formaten te bestellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Helena Verhagen 020-5216699 of met info@deveiling.org

CATALOGUS KOPEN

Voor slechts 10 euro kunt u de prachtige catalogus (ontworpen door No office) kopen. 

Als verrassing hebben wij in het binnenwerk van 10 willekeurige catalogi vouchers verstopt. Er zijn 5 vouchers die recht geven op een prachtige foto van Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin en 5 vouchers die 100 euro korting geven als u het winnende bod hebt uitgebracht op een van de foto's van De Veiling zelf.

Kopen van de Catalogus kan tijdens de kijkdagen (12-15 december in Arti) of middels het sturen van uw gegevens (voor de verzending van de catalogus) en het doen van uw betaling via de onderstaande paypal link (€ 10 + € 2,80 verzendkosten). Na ontvangst van de betaling zullen wij de catalogus opsturen naar het opgegeven adres.

Klik hier om betalen

SCHRIFTELIJKE BIEDINGEN

Indien u niet bij De Veiling aanwezig kunt zijn, is het mogelijk een schriftelijk bod uit te brengen. Dit bod kunt u tijdens de kijkdagen invullen op een daarvoor bestemd formulier. U kunt dit formulier ook downloaden van onze website (zie hieronder) en ondertekend verzenden via e-mail aan: info@deveiling.org. Schriftelijke biedingen worden uitsluitend in behandeling genomen na ontvangst van een volledig ingevuld en ondertekend formulier. Als er meerdere schriftelijke biedingen zijn die gelijk in hoogte zijn zal de bieding die het eerst is ontvangen voorrang krijgen. Als u een winnend bod heeft uitgebracht zullen wij u hiervan per e-mail op de hoogte stellen.
 
Op basis van uw bod zal de veilingmeester zelf voor u meebieden tot maximaal het bedrag van uw bod. Echter, als er minder geboden wordt dan uw uiterste bod dan zal de foto van u zijn voor het bedrag bestaande uit het hoogst uitgebrachte bod plus een stap. Bijvoorbeeld: u heeft een bod gedaan van €2.000,- en er wordt geboden tot €1.000,-. U koopt de foto dan voor € 1.100,-.

 

 Commissie Bieding.pdf (72.46 KB)

OPENINGSTIJDEN

DE KIJKDAGEN

wo 12 t/m za 15 dec
12:00 - 18:00 uur

EXTRA KIJKDAGEN: donderdag en vrijdag avond tot 21:00 uur

Zondag vanaf 12:00 uur

Arti et Amicitiae
Rokin 112
Amsterdam


DE VEILING

zo 16 dec
inloop: 15:00 uur 
start: 16:00 uur

Arti et Amicitiae
Rokin 112
Amsterdam

 

 

12 t/m 16 december 2012
ARTI ET AMICITIAE