SEA FONDS

De opbrengst van DE VEILING: “Revival of Captured Scenes” komt ten goede aan het SEA Fonds. Het SEA Fonds is een fonds op naam dat is ondergebracht bij het Prins Bernhard Cultuur Fonds.
Jonge podiumkunstenaars kunnen bij het SEA Fonds een bijdrage vragen voor hun marketingkosten. Veel hangt af van het vinden van nieuwe manieren om kunsten te financieren. Met De Veiling hopen wij hier een positieve en creatieve bijdrage aan te leveren.

 
“Dit project is zo goed omdat het SEA Fonds jonge makers bijstaat op een vlak waar veel behoefte aan ondersteuning is, de marketing van hun werk. Jonge makers weten wel vaak (net) het geld bij elkaar te krijgen voor het maken van hun creaties, maar daarna is het budget meestal op. Het fonds stelt hen in staat om hun werk ook daadwerkelijk onder de aandacht te brengen van het juiste publiek en te verkopen.”
Annet Lekkerkerker, Zakelijk Directeur Holland Festival
 
"Het Beslissende Moment (Cartier Bresson) om toe te slaan!!"
Hans Kemna
 
“Veilingoverzicht maakt hebberig, heb er al een paar erg mooie dingen tussen gezien, terwijl ik toch aardig verwend ben!
Adriaan Elligens, Directeur Maria Austria Instituut

Als u wilt doneren aan het SEA Fonds kan dat middels onderstaande button. Wij danken u bij voorbaat heel hartelijk voor uw donatie!

 

 

Foto: Helena Verhagen, initiatiefneemster van De Veiling en het SEA Fonds

12 t/m 16 december 2012
ARTI ET AMICITIAE